Vikinglotto – se dine vindertal hér

vikinglottoHvis du spiller Vikinglotto, som i mange år faktisk har været kendt som Onsdags Lotto, skal du huske at tjekke dine Vikinglotto vindertal her på siden. Det viser sig nemlig, at der er en meget stor pulje af gevinster, som aldrig bliver udbetalt, da folk ikke altid får set kuponen ordentligt efter og derfor heller ikke er opmærksomme på Vikinglotto resultaterne. Når du nu helt åbenlyst er på jagt efter en gevinst, er det mindre godt at havne i en situation, hvor du ikke får dine penge på grund af en forglemmelse.

Gør det til en vane at se dine Vikinglotto vindertal efter, og gør det på vores side, som altid vil være opdateret med de nyeste trækninger. På den måde er du sikker på aldrig at gå glip af en præmie.

Vindertal fra den 2. august 2017

Vikinglotto vindertal

1 – 6 – 18 – 20 – 23 – 33

Joker onsdag

2 – 6 – 8 – 3 – 7 – 8 – 4

Vikingtal

3

Introduktion til Vikinglotto

Onsdags Lotto eller Vikinglotto, som det nu igen har skiftet navn til, er din chance for at vinde den helt store præmie midt på ugen, hvor der altid er garanti for en stor præmie, da 1. præmiepuljen altid minimum er på 19 millioner kroner.

Det er et fælles nordisk spil, hvor der deltager spillere fra Danmark, Norge, Sverige, Baltikum, Finland og Island. Alle disse lande spiller fælles om en 1. præmiepulje og en 2. præmiepulje.

For at vinde skal du finde de rigtige Vikinglotto vindertal. Det gør du ved at ramme 6 ud af 48 Hovedtal og 1 ud 8 Vikingtal. Husk, at du kan finde opdaterede informationer om disse tal hér på siden.

Du kan spille Vikinglotto på mange måder

Hos Danske Spil kan du spille Vikinglotto på samme måde, som du kan spille alle de andre lottospil. Det betyder, at du kan vælge mellem Lyn Vikinglotto, Vælg Selv Vikinglotto, Lykke Vikinglotto og System Vikinglotto. Disse forskellige måder at spille på adskiller sig fra hinanden ved at skelne mellem, i hvor høj grad du selv har indflydelse på de valgte numre samt antallet af rækker til din kupon – derudover kan du med System Vikinglotto selv skrue en smule på dine vinderchancer.

Lyn Vikinglotto

Lyn Vikinglotto – tidligere kendt som Onsdags Lotto – er den kupon, som de fleste mennesker køber. Det gør de, fordi det er let – og også mange gange fordi købet af en Vikinglotto er et impulskøb, som gøres blandt andet, fordi folk bliver opmærksomme på, at præmien til tider er ekstra høj.

Du kan købe Lyn Vikinglottoen hos en forhandler eller online hos Danskespil.dk. Hos Danske Spil kan du købe fra 2 til 100 rækker, og en række koster 6 kroner.

Vælg Selv Vikinglotto

Hvis du ikke er så glad for, at dine Vikinglotto tal bliver udvalgt automatisk, så skal du i stedet kaste dit blik på Vælg Selv Vikinglotto. Her får du muligheden for selv at vælge både dine Vikinglotto hovedtal og dit Vikingtal. På den måde får du maksimal indflydelse på, hvilke Lotto vindertal du ønsker at have på din kupon.

Vælg Selv Vikinglotto er til spilleren, som både har tid og lyst til at gå mere i dybden med at spille Vikinglotto. Måske har vedkommende gode erfaringer med nogle Vikinglotto vindertal fra tidligere, eller også synes han eller hun blot, at det er hyggeligt selv at bestemme, hvordan kuponen skal se ud. Priserne er i øvrigt de samme – 6 kroner pr. række. Og du kan købe Vælg Selv Vikinglotto hos både en forhandler og selvfølgelig online hos Danskespil.dk.

Lykke Vikinglotto

Det er velkendt, at det er forbundet med overtro at spille Vikinglotto. Mange mennesker har faktisk et eller flere lykketal, som de er sikre på kan bringe dem held og lykke i situationer, hvor de har brug for det. Er du en af dem, der har et lykketal eller måske flere, så er Lykke Vikinglotto den måde, du skal spille på. Her skal du vælge minimum 1 Lykke Vikinglotto tal, men du kan vælge helt op til 6 – det kunne for eksempel være din fødselsdato eller andre tal, som betyder noget specielt for dig.

System Vikinglotto

System Vikinglotto er til den erfarne spiller, der både har forstand på og lyst til at justere på de parametre, som det er en mulighed at ændre på, hvis der skal være blot en lidt større mulighed for at finde de rigtige Vikinglotto vindertal.

Du kan spille forskellige systemer, som alle har det tilfælles, at du betaler for at få lidt flere Vikinglotto vindertal, end det er tilfældet i de andre spil. Du får også muligheden for at spille mange rækker, hvilket selvfølgelig øger dine chancer for at vinde i Vikinglotto. Dog skal du stadig være opmærksom på, at et System Vikinglotto spil ikke er en garanti for, at du løber med den store gevinst og gætter de rigtige Vikinglotto vindertal.

Joker til Vikinglotto

Som det også gør sig gældende for de andre Lotto spil, kan du også købe en Joker med til Vikinglotto – ligesom du kunne, da spillet hed Onsdags Lotto. Jokeren koster 10 kroner, og puljen varierer fra gang til gang alt afhængigt af, om den forrige bød på en vinder.

Joker spillet er en god idé at købe med, da du på den måde får en ekstra chance for at vinde en stor præmie. Skulle det glippe med at finde de rigtige Vikinglotto vindertal, er der altid muligheden for at vinde i Joker spillet. Og når du får den mulighed for blot 10 kroner, bør du tage imod den.

Hvor store er mine chancer for at vinde i Vikinglotto?

Du har sikkert gjort dig tanker om dine chancer for at vinde den helt store gevinst i Vikinglotto og stå tilbage som en af de danskere, det er lykkedes for at finde de rigtige Vikinglotto vindertal. Danske Spil har en side, hvor du kan se, hvilke odds der er på de forskellige spiltyper. Her angives det, at odds på at vinde i Vikinglotto er 1:98.172.026. Med andre ord er det et udtryk for, at chancen for at finde de rigtige Vikinglotto vindertal ret beset er meget lille.

Det er nok ikke en overraskelse, at det er vældigt svært at vinde i Lotto. Det ved vi alle, men de fleste mennesker er alligevel drevet af en tro på, at det kan godt kan lade sig gøre. Vi ved nemlig godt, at der skal findes en vinder – og statistisk set kunne det lige så godt være dig, som det kunne være din nabo eller en mand eller kvinde i Skåne.

Dette meget høje odds er kun gældende for førstepræmien. Du har langt bedre odds og dermed muligheder for at vinde en af de mindre præmier, hvor pengepræmien absolut også er godkendt.

Husk i øvrigt på, at chancen for at vinde førstepræmien i Joker spillet til sammenligning er blot 1:10.000.000, hvilket blot understøtter teorien om, at det er en god investering at tilvælge Joker spillet, når du køber en Vikinglotto.

Vikinglotto resultater

vikinglotto

Trækningen af Vikinglotto foregår onsdag aften – deraf kommer også, at spillet i mange år blev kaldt for Onsdags Lotto. Når Vikinglotto resultaterne er blevet offentliggjort, vil vindertallene blive gjort tilgængelige hér på siden, så du straks kan tjekke, om du skulle have vundet.

Da trækningen af Vikinglotto vindertallene foregår på tværs af mange lande, kan tidspunktet for deres tilgængelighed variere en smule fra gang til gang. Dog lover vi dig, at du altid kan tjekke Vikinglotto resultaterne hér på siden så hurtigt som muligt.

Spil Vikinglotto online hos danskespil.dk

Det er Danske Spil, som udbyder Vikinglotto i Danmark, og de har en god side, hvor du kan spille alle de forskellige former for Vikinglotto, som er beskrevet ovenfor. Der er flere fordele ved at spille online hos Danske Spil. Blandt andet er du sikker på aldrig at miste din kupon, da du ikke fysisk sidder med den. I stedet bliver den så at sige opbevaret hos Danske Spil.

En anden fordel er, at du i ro og mag kan sidde hjemme i sofaen og udfylde din Vikinglotto kupon og stille og roligt sørge for, at du rammer de rigtige Vikinglotto vindertal. I øvrigt giver Danskespil.dk dig også et meget fint overblik over de muligheder, som du har, når du gerne vil spille Vikinglotto. Eksempelvis kunne det være, at du gerne ville prøve kræfter med System Vikinglotto, som godt kan synes indviklet første gang, du stifter bekendtskab med det. Men netop her er Danske Spil behjælpelige, da der til hvert anvendt system er angivet en forklaring, som hjælper dig til at forstå hovedtanken bag.

Opret abonnement og gå aldrig glip af en præmie

Hos Danskespil.dk har du også muligheden for at oprette et abonnement. På den måde bliver Vikinglotto automatisk fornyet, hvis du af en eller anden grund glemmer det selv. Skulle din kupon vise sig at indeholde Vikinglotto vindertallene, da vil det være overordentligt irriterende, hvis du en enkelt uge på grund af en simpel forglemmelse ikke får spillet.

Så nu er det blot et spørgsmål om at komme i gang med Vikinglotto – du vil se, at det er mindst lige så underholdende, som det gamle Onsdags Lotto – så du kan blive den næste heldige dansker, der sidder tilbage med de rette Vikinglotto vindertal.