lørdagslotto – Se dine vindertal lige hér

lørdagslotto Hver lørdag er mange mennesker meget spændte på den ugentlige trækning af lørdagslotto vindertallene. Når trækningen er overstået, kan du se tallene her på siden med det samme. Husk at få tjekket din kupon, så du kan finde ud af, om du er ugens heldige og dygtige vinder, som sidder med de rette lørdagslotto vindertal.

Alt for mange mennesker køber en kupon lørdagslotto uden at få fundet ud af, om de har vundet – hvilket i sidste ende er spild af tid og penge, da chancen for specielt en mindre gevinst absolut er til stede.

Vindertal fra den 5. august 2017

Lotto vindertal

7 – 16 – 17 – 27 – 29 – 31 – 33

tillægstal:

21

Joker lørdag:

1 – 7 – 5 – 2 – 9 – 6 – 1

Lørdagslotto vindertal – en introduktion

Der er ikke nogen mennesker i Danmark, som ikke er bekendte med lørdagslotto. Lørdagslotto og den ugentlige trækning af vindertallene er blevet en institution i Danmark på linje med røde pølser og landskampe i Parken.

Hver lørdag, når Lotto vindertallene skal trækkes, er størstedelen af de spillende danskere meget opmærksomme på trækningen – velvidende at det kan blive dagen, hvor en eller flere heldige personer kan vinde alt fra 45 kroner til flere millioner.

Hvad er lørdagslotto?

Lørdagslotto er i sit væsen et spil, hvor det gælder om at have en række med så mange rigtige tal som muligt. Danske Spil står for den ugentlige trækning af lørdagslotto tallene, og hvis du har en række med 7 rigtige, er du på vej til at blive lottomillionær. Der trækkes 7 tal plus et tillægstal blandt en pulje på i alt 36 tal. Det spiller ikke nogen rolle i hvilken rækkefølge, at tallene trækkes. Det er udelukkende et spørgsmål om at ramme rigtige Lotto vindertal.

Mindre end 7 rigtige kan dog også gøre det – faktisk kan du nøjes med at have blot 4 rigtige og stadig vinde. Derfor er der også mange mennesker, som vinder i Lotto hver uge. Der er dog – trods alt – langt imellem de helt store præmier. Men alligevel siges det, at der i Danmark efterhånden er 2.500 mennesker, som er blevet lottomillionær. Og hvem ved – måske er det dig næste gang.

Hvordan spiller jeg lørdagslotto?

Der er flere forskellige muligheder, når du skal spille Lotto. For det første skal du afgøre med dig selv, om du ønsker at købe din Lotto kupon i en fysisk forretning, eller om du i stedet vil købe kuponen online hos Danske Spil. Der er fordele og ulemper ved begge scenarier, og tit og ofte vil det være et spørgsmål om vane eller temperament.

Hvis du køber din Lotto kupon hos en forhandler i en butik, så får du rent fysisk din kupon med hjem, og det er der mange mennesker, som sætter pris på. Ulempen er dog den, at du for eksempel kan miste kuponen eller på anden måde komme til at ødelægge den, så du ikke kan få tjekket dine lørdagslotto vindertal.

Køber du derimod din kupon hos Danske Spil, får du ikke kuponen fysisk udleveret. På den måde er du i hvert fald sikker på, at du ikke mister den, hvilket er en stor sikkerhed at have, når du er med i et spil, hvor lørdagslotto vindertallene potentielt kan gøre dig til millionær. Hvad du vælger er helt op til dig selv – der er ikke forskel på hverken vinderchancer eller andet, om lørdagslottoen er købt online eller i en butik.

Lyn Lotto

Lyn Lottoen er tit den lørdagslotto, som du lige får købt i sidste øjeblik. Den typiske køber af en Lyn Lotto er ikke vant til at spille Lotto på ugentlig basis, hvorfor købet tit er et impulskøb – måske forårsaget af at præmien den pågældende uge er ekstra stor.

Når du køber en Lyn Lotto, skal du i første omgang vælge det antal rækker, du vil spille på. Du skal spille mellem 2 og 100 rækker – og langt de fleste mennesker køber en Lyn Lotto med 10 rækker. Du får ikke mulighed for selv at vælge dine lottotal. De bliver automatisk valgt af en computer, som laver en tilfældig Lotto kupon til dig. Derfor er dette en Lotto kupon, hvor din indflydelse på kuponens lottotal er absolut minimal. Dog kan du stadig vinde og være den heldige finder – og ikke mindst vinder – af lørdagslotto vindertallene.

Vælg Selv Lotto

Spiller du derimod Vælg Selv Lotto, er der helt andre muligheder for at justere på de vindertal, som du vælger. Du skal helt grundlæggende selv vælge de 7 tal, som du gerne vil have. Du vælger disse tal række for række og bestemmer selv, hvor mange rækker du har lyst og råd til at købe.

Fordelen ved en Vælg Selv Lotto er at du har maksimal indflydelse på din egen kupon og slipper for, at der automatisk genereres en kupon, hvor lørdagslotto tallene ikke falder i din smag. Sandsynligheden for at ramme lørdagslotto vindertal er ikke nødvendigvis større, men friheden til selv at vælge er absolut en faktor, som er vigtig for mange mennesker.

Lykke Lotto

Lykke Lotto er anden mulighed, hvis du er typen, som har lykketal eller på anden vis blot har lyst til at bruge tid på at vælge enkelte tal. I Lykke Lotto skal du vælge 1 – 6 tal, og når du har gjort det, bliver resten af kuponen udfyldt automatisk. Det er for eksempel den måde, du kan gøre det på, hvis du gerne vil have din fødselsdato eller andre numre, som betyder noget for dig med.

Om der er større chance for at ramme lørdagslotto vindertallene på den vis, er der vist ikke statistisk grundlag for at hævde. Men alle mennesker har hver deres måde at spille Lotto på i jagten på de 7 mytiske lørdagslotto vindertal, og metoden her har også vist sig at kunne bibringe en stor gevinst.

System Lotto

I modsætning til de eksempler på måder at spille lørdagslotto på, som er angivet ovenfor, er der også en helt anden mulighed. Nemlig den at begynde at spille System Lotto. Blot skal du huske på, at System Lotto ikke er en garanti for, at du finder de rigtige lørdagslotto vindertal, men du forbedrer dine odds og dine chancer for gevinst af både små og store præmier. Vinderchancerne bliver simpelthen større, fordi du får lov til at sætte flere krydser og altså vælge flere tal end på en ordinær Lotto kupon.

Hos Danske Spil kan du vælge mellem 3 forskellige metoder. Det drejer sig om matematiske systemer, reducerede systemer og chance systemer.

Matematisk System Lotto

Som før beskrevet skal der normalt vælges 7 lottotal. Men hvis du spiller Matematisk System Lotto får du mulighed for at vælge flere tal alt afhængigt af dine ønsker og dit økonomiske råderum. Du skal dog være meget opmærksom på, at det hurtigt bliver en bekostelig affære, og du er på ingen måde sikret en gevinst, blot fordi du går matematisk til værks.

System Lotto svarer til de garderinger, som du kan lave i tips. På den måde forstået at du vælger nogle tal – også flere end de 7 du normalt ville vælge – og derfor øges dine vinderchancer. Hvis dit system indeholder 12 tal, så kan du stadig misse 5 Lørdagslotto vindertal, men alligevel få fingrene i den helt store gevinst. Jo flere tal du vælger, jo dyrere bliver systemet naturligvis.

Hvis du er en dreven Lotto spiller eller blot ønsker at sætte din lørdagslotto i system, så er System Lotto bestemt en feature, du skal undersøge nærmere.

Hvad koster det at spille Lotto?

En af de mange fine ting ved at spille lørdagslotto er, at du næsten selv kan bestemme, hvor meget du ugentligt vil spendere på spillet. For 5 kroner kan du købe en enkelt række – men du kan også specielt via System Lotto bruge flere tusinde kroner ugentligt på lørdagslotto. De fleste mennesker er godt tilfredse med en enkelt kupon til 50 kroner – men det er alt sammen et spørgsmål om vaner og temperament.

Hvor og hvornår kan jeg få udbetalt min gevinst?

Hvis du er så heldig at have gevinst på din lørdagslotto kupon, så kan præmien udbetales fra søndag morgen klokken 9. Forhandleren skal altid udbetale præmier på mindre end 2000 kroner, mens det er frivilligt, om denne vil udbetale præmier på mellem 2000 og 10.000 kroner. Præmier, som overstiger 10.000 kroner skal udbetales af Danske Bank – husk dog inden udbetalingen at få verificeret din kupon hos forhandleren.

Hvis du har en konto hos Danske Spil, kan du også via deres hjemmeside automatisk sørge for, at eventuelle præmier overføres til din nemkonto. På den måde er du også sikker på ikke at gå glip af en gevinst – specielt hvis du en dag sidder tilbage som vinderen med 7 rigtige lørdagslotto vindertal.

Lørdagslotto joker

Hvis du ønsker at forøge dine vinderchancer, kan du tilkøbe en lørdagslotto joker. Det er en ekstra trækning, som går ud på at ramme 7 tal i den rigtige rækkefølge. Der er præmier til de heldige og dygtige vindere, som har minimum 2 rigtige Jokertal. Jokertallene trækkes forud for trækningen af lørdagslotto vindertallene og på samme måde, som det gør sig gældende for lørdagslotto, annonceres præmieprognosen umiddelbart derefter.