Joker vindertal – se vindertallene herunder

Hver gang du spiller lørdags- eller vikinglotto (tidligere kendt som onsdagslotto), har du en mulighed for at øge dine vinderchancer ved at tilkøbe en Joker. Ligesom det gælder for lottospillene, er det vigtigt, at du får tjekket dine Joker vindertal hurtigt. Det kan du gøre her på siden, hvor Joker vindertallene vil blive opdateret ugen igennem. På den måde er du helt sikker på ikke at gå glip af en præmie.

Første gang danskerne kunne spille med Joker var i januar 2000. Siden da er Jokeren blevet vældig populær, og mange mennesker vælger at tilkøbe en Joker til deres Lottokupon. På den måde kan du for meget få penge få en endnu større chance for at vinde den helt store præmie.

Joker vindertal

Joker onsdag

2 – 6 – 8 – 3 – 7 – 8 – 4

Joker lørdag

1 – 7 – 5 – 2 – 9 – 6 – 1

Hvad er Jokertal?

Når du køber din lottokupon, vil der nederst på kuponen stå to rækker af cifre hver med 7 tal. Tallene vil være fra 0 – 9 og tilfældigt genereret. Det vil sige, at du for eksempel kan få en Joker række, der ser ud som følger: 2, 4, 7, 9, 5, 1, 9. For at vinde en præmie skal du være så heldig, at de tal, som Danske Spil udtrækker, stemmer overens med dine. Og i modsætning til lotto hvor rækkefølgen er ligegyldig, skal du her være opmærksom på, at netop rækkefølgen af dine Joker vindertal spiller en væsentlig rolle, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at vinde nogle penge.

Joker onsdag og lørdag

Når du onsdag og/eller lørdag køber dine lottokuponer, så er du nok tit blevet spurgt, om du vil have Joker med. Reglerne er nemlig sådan, at du ikke kan købe Joker alene. For at få del i præmien og finde alle Joker vindertallene, er du nemlig nødt til først at købe en lottokupon med minimum 2 rækker. Hvis du har opfyldt dette, kan du da også få lov til at købe en Joker, og du er med i næste trækning af Joker vindertallene.

Der er mange mennesker, som sætter pris på denne ekstra chance, når de spiller lotto – Jokeren og de følgende Joker vindertal tilfører nemlig lottospillet en ekstra dimension, hvor du for ganske få penge kan få lov til at være med i endnu en ekstra trækning. Om end chancen for at vinde den helt store præmie i Joker er lille, så var der faktisk en heldig dansker som i 2015 vandt 50 millioner kroner ved at have 7 rigtige Joker vindertal i præcis den rigtige rækkefølge.

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg får Joker med?

Hvis du har bestemt dig for at prøve lykken og købe en Joker sammen med din lottokupon, er det meget let at gå til. Køber du eksempelvis din lottokupon på Danskespil.dk, bliver du spurgt, om du vil tilkøbe Joker, efter du har bestemt dig for den lottokupon, du gerne vil have. Husk blot på, at du minimum skal købe 2 rækker for at kunne købe en Joker.

Køber du derimod din lottokupon hos en forhandler i en fysisk butik, skal du huske at gøre ekspedienten opmærksom på, at du gerne vil tilkøbe en Joker. Herefter får du en lottokupon, og så er der blot tilbage at huske at tjekke dine Joker vindertal efter trækningen, så du kan finde ud af, om du har vundet. Det kan du i øvrigt tjekke lige hér på siden.

Alt i alt vil det sige, at det er meget simpelt at spille med Joker. Vær på samme tid opmærksom på, at du fuldstændigt selv bestemmer, om du ønsker at spille med Joker. Der er nogle mennesker, som foretrækker at spille med Joker, mens andre absolut ikke bryder sig om det. Det er i overvejende grad et spørgsmål om vane – specielt set i lyset af, at tilkøbet af Joker vindertal kun koster en rund tier.

Hvordan vinder jeg på mine Jokertal?

Dette er nok det mest interessante spørgsmål, og i starten af Jokerens karriere var det faktisk også et spørgsmål, som optog mange mennesker, da det viste sig, at der forelå nogle misforståelser, som måtte ryddes af vejen.

Vender vi nemlig tilbage til ovennævnte talrække 2, 4, 7, 9, 5, 1, 9, da var folk så vant til, at rækkefølgen af tallene intet betød, at det tog lidt tid, før det gik op for alle, at netop det forhold var meget vigtigt for at få alle Joker vindertallene. Når talrækken samtidigt skulle læses bagfra, opstod der mange misforståelser, hvor folk lige pludselig troede, at de havde vundet en masse penge, men blot kom til at stå tilbage med det rene ingenting.

Reglerne er nemlig, at du som minimum skal have to rigtige Joker vindertal i den rigtige rækkefølge for at vinde en præmie. Med ovenstående talrække in mente forestil dig, at følgende Joker vindertal udtrækkes: 0, 2, 6, 8, 6, 1, 9. Her vil du have to rigtige – nemlig 1 og 9 og vinde minimumspræmien. Skulle du have tre rigtige, skulle din talrække da have været: 2, 4, 7, 9, 6, 1, 9 og på den måde fremdeles.

Hvad er odds på Jokertal?

Efter at have bestemt sig for at spille joker, hvad er da chancen for, at du rent faktisk rammer de rigtige Joker vindertal og kan gå hjem med en gevinst? Lad os bare slå fast, at du ikke skal spille med Joker med den hensigt at vinde den store præmie let og elegant. Odds er 1 til 10 millioner for at få de helt rigtige Joker vindertal – men hvis du kan nøjes med mindre er odds på mindste præmie 1 til 100, hvilket er en helt anden størrelse. Men fælles for alle disse Lottospil og deres afarter er nemlig, at det er meget svært at vinde den helt store præmie. Det er dog også en del af charmen og bestemt også grunden til, at de ugentlige trækninger imødeses med store forventninger af alle, der spiller Lotto og Joker.

Selvom oddsene for at vinde i Joker ikke just er fantastiske, skal du alligevel huske på, at den statistiske chance for at vinde i Joker-spillet stadig er væsentlig bedre, end de odds du præsenteres for i henholdsvis Vikinglotto og Eurojackpot. Med denne viden in mente er det måske en rigtig god idé at spille 10 kroner på et par Joker rækker næste gang, du alligevel skal spille Lotto. Hvem ved – måske står du tilbage med de rigtige Joker vindertal.

Hvornår kan jeg få udbetalt min præmie?

Hvis du har vundet i Joker spillet og været så heldig og dygtig, at du har fundet alle eller blot enkelte af de rigtige Joker tal, kan du få udbetalt præmien dagen efter fra klokken 9 om morgenen. Dog skal du være opmærksom på, at du i forbindelse med højere beløb – typisk ved beløb over 10.000 kroner – skal henvende dig i et pengeinstitut for at få beløbet udbetalt.

Ved de helt store præmier tilbyder Danske Spil i øvrigt økonomisk rådgivning til vinderen, så denne kan få det meste og bedste ud af den pludselige og voldsomme indtægt. Det kan nemlig være en stor omvæltning for folk pludselig at blive mangemillionærer, og det er set, at folk ikke helt ved, hvordan de skal forholde sig. Derfor bør alle vindere tage imod den rådgivning, som tilbydes.