Eurojackpot – se de rigtige vindertal hér

Eurojackpot trækningen klemmer sig lige ind mellem onsdagslotto og lørdagslotto, da trækningen sker fredag aften. Her på siden vil du altid kunne se de nyeste Eurojackpot vindertal, så du hurtigt og let kan tjekke, om du skulle have ramt 5 vindertal og 2 stjernetal, som er den kombination, der udløser hovedpræmien.

Netop fordi at Eurojackpot vindertallene adskiller sig en smule fra det velkendte system, du er vant til fra de danske lottospil, er det endnu vigtigere, at du er meget opmærksom på, hvilke tal du har, og at du får tjekket dem korrekt, så du kan få udbetalt en eventuel præmie.

Vindertal fra den 4. august 2017

Vindertal

18 – 39 – 44 – 46 – 47

Stjernetal

4 – 6

Hvornår trækkes Eurojackpot vindertallene?

Eurojackpot vindertallene udtrækkes hver fredag klokken 19 i Finlands hovedstad Helsinki. Umiddelbart derefter offentliggøres en præmieprognose, og du vil også kunne se Eurojackpot vindertallene på vores side. Vi vil altid sørge for, at siden er opdateret, så du er sikker på at finde nøjagtigt de oplysninger, som du har brug for.

Eurojackpot gevinster

En af grundene til at Eurojackpot på kort tid er blevet så populært hænger utvivlsomt sammen med det faktum, at præmierne er meget høje – og også højere end de præmier, som normalt vindes i enten onsdags- eller lørdagslotto. Det er klart, at udsigten til så voldsomme præmier får mange mennesker til at drømme om økonomisk frihed, hvilket også giver dem lyst til at spille med i Eurojackpot.

Førstepræmien starter altid med et beløb på cirka 60 millioner, men for hver uge hvor der ikke findes en vinder, stiger dette beløb med 60 millioner kroner. Er der således flere uger, hvor der ikke findes en ugentlig Eurojackpot vinder, så vil Eurojackpot puljen helt automatisk vokse sig meget stor.

I april måned i 2017 vandt en finne 550 millioner efter en lang periode uden vindere. I samme trækning vandt en dansker 2. præmien – en Eurojackpot gevinst på godt 5 millioner kroner. Så uden at blinke kan man godt konstatere, at Eurojackpot gevinsterne er meget store. Men som vi vil se på i næste afsnit, er chancen for at vinde også naturligvis tilsvarende mindre – det ændrer dog ikke på det faktum, at Eurojackpot er en enestående chance for at spille et lottospil, hvor puljen er enorm.

Eurojackpot – chancen for at vinde

Lad os sige det på denne måde: Chancen for at vinde den helt store præmie – altså hovedgevinsten i Eurojackpot – er opgjort til at være 1 til knap 96.000.000. Det er faktisk uendeligt lidt, men det skal måske i samme åndedrag nævnes, at de fleste mennesker godt er klar over, at det er meget svært at vinde Eurojackpot puljen. På samme tid er mennesket af opportunistisk natur, hvilket betyder, at vi gerne opsøger chancer – hvor små de end måtte være.

Knap så slemme odds præsenteres du for, hvis du blot skal opnå en af de mindre præmier. For eksempel er odds på to Eurojackpot vindertal og et stjernetal 1:42, hvilket trods alt er mere end blot en beskeden chance. Dog får du da heller ikke fingrene i den helt store præmie med så få rigtige Eurojackpot tal, men må nøjes med en mindre præmie. Normalt cirka 60 kroner.

Hvad koster det at spille eurojackpot?

Prisen på at spille Eurojackpot er naturligvis afhængig af en del forskellige detaljer. Det er dog dyrere end almindelig Lotto, og så afhænger prisen også af hvor mange rækker du ønsker at spille, og ikke mindst om du begiver dig ud i System Eurojackpot. I nedenstående vil vi fortælle dig om de forskellige metoder at spille Eurojackpot på og på samme tid gøre dig opmærksom på, hvad prisen er, så du kan vælge det spil, som passer bedst til dig og din pengepung.

Hvordan spiller jeg Eurojackpot?

Det viser sig i øvrigt, at Danske Spil har valgt at bygge udbuddet af Eurojackpot op på en måde svarende til den, der bruges i Lottospillene. Er du derfor vant til at spille enten onsdags- eller lørdagslotto, er du godt rustet til at vælge den model, du ønsker, så du kan blive den heldige finder og vinder af Eurojackpot vindertallene.

Lyn Eurojackpot

En Lyn Eurojackpot er en lotto kupon, som automatisk genereres af en computer, og du har ikke selv indflydelse på Eurojackpot tallene. Dog kan du selv bestemme, hvor mange rækker du ønsker at spille. Du kan nøjes med at spille en enkelt række, eller også kan du spille 50 eller et antal rækker derimellem.

En Lyn Eurojackpot er et godt køb, hvis du blot gerne vil have en Lotto kupon uden at skulle tage hensyn til alle mulige forskellige justeringer. Og det er også den Lotto kupon, som de fleste mennesker vælger at købe, da den er let at lave og hurtig købt. Dine chancer for at vinde er hverken større eller mindre, fordi du ikke selv er herre over de Eurojackpot vindertal, som udtrækkes.

Vælg Selv Eurojackpot

Ønsker du i stedet at have større kontrol med Eurojackpot tallene, da skal du vælge en Vælg Selv Eurojackpot. Her skal du – som navnet også antyder – selv vælge både hovedtal og stjernetal. Du vælger tallene række for række og kan derved selv sørge for at opnå en stor diversitet eller ensartethed i cifrene alt afhængigt af dine ønsker. Du vælger også her selv det antal rækker, du ønsker at spille.

Fordelen ved en Vælg Selv Eurojackpot er, at du kan vælge dine egne tal. Hvis du for eksempel har studeret tidligere trækninger, kan du måske få øje på et mønster ved de Eurojackpot tal, som har ført til en førstepræmie og udbetaling af puljen. Eller også har du noteret dig, at visse numre ikke har været udtrukket i lang tid, hvilket måske tyder på, at det snart er deres tur til at blive trukket op af hatten og en ny Eurojackpot vinder med de Eurojackpot vindertal kan blive fundet.

Lykke Eurojackpot

Spillet Lykke Eurojackpot er som skabt til de personer, som af den ene eller anden grund har et eller flere lykketal, som de absolut må inkludere på deres Eurojackpot kupon. Du kan frit vælge mellem 1 og 6 tal, som du vil have med på din kupon. Nogle mennesker ønsker, at deres fødselsdato skal med – eller også har de bare et eller flere lykketal, som de mener kan hjælpe dem til at få del i den store Eurojackpot pulje.

Igen er den største fordel ved denne måde at spille på, at du selv kan bestemme hvilke tal, der skal være på din Eurojackpot kupon. Måske er du bare ikke tilfreds med de cifre, som Lyn Eurojackpotten præsenterer dig for, eller også føler du, at en højere grad af kontrol kan være med til at forøge dine vinderchancer, så du kan blive den næste dansker, som vinder Eurojackpot puljen.

System Eurojackpot

Hvis du sidder og er en meget erfaren Lotto spiller, så har du måske stiftet bekendtskab med System Lotto, hvor du for alvor kan justere på de parametre, som er med til afgøre, hvorvidt dine vinderchancer er små eller større. På samme kan du spille System Eurojackpot, hvor du mod en merbetaling får lov til at vælge flere tal end normalt og således matematisk få større chance for at finde de rigtige Eurojackpot vindertal.

Spiller du eksempelvis systemet M 9-126, skal du vælge 9 hovedtal og 2 stjernetal. Med dette matematiske system spiller du på samtlige kombinationer af alle disse tal på 126 rækker. En sådan kupon koster 1.890 kroner, men det skal så også være fair at sige, at dine odds for at vinde er forøget – simpelthen fordi anatlet af valgte tal er forøget.

Hvad koster det at spille Eurojackpot?

Eurojackpot er en smule dyrere at spille end almindelig Lotto. Således koster det 15 kroner pr. række. Skal du altså have en kupon med 10 rækker, skal du betale hele 150 kroner. Det skal dog ses i lyset af, at præmieudbetalingen er meget større, hvorfor indskuddet nødvendigvis også må være dyrere, end det du ser i Vikinglotto eller Lørdagslotto. Men rammer du de rigtige Eurojackpot vindertal, så er pengene givet godt ud.

Hvor kan jeg se Eurojackpot puljen?

Hvis du har fået mod på at spille Eurojackpot, og vil du forsøge at vinde den store Eurojackpot pulje, er det måske en idé at følge med i puljens udvikling. Hvis der ikke er en ugentlig vinder, så stiger puljens indeværende nemlig betragteligt, og der er nogle mennesker, som kun spiller, når puljen er meget stor.

Du kan altid se puljens nuværende størrelse på Danskespil.dk, og ud fra dens størrelse afgøre med dig selv, om du har lyst til at prøve at finde de rigtige Eurojackpot vindertal.

Hvor kan jeg spille Eurojackpot?

Du kan vælge mellem at købe din kupon online hos Danske Spil, eller du kan købe kuponen hos en forhandler. Det er meget forskelligt, hvad folk bedst kan lide, og der er ikke forskel på de kuponer du enten køber online eller hos din lokale forhandler af Lotto. Det er i vid udstrækning et spørgsmål om temperament og vaner, der spiller ind, når du køber enten det ene sted eller det andet sted.